Testvecka

6 oktober, 2015 Av av teamskididrott@gmail.com

Så var det dags för testvecka för oss i teamet och samtliga av oss kör max- och submaxtester på torsdag förmiddag. Det ska bli spännande och vi hoppas självklart på bra resultat! Annars rullar träningen på bra för oss och vi har befunnit oss på hemmaplan i Östersund sedan senaste lägret och ska göra det en vecka till innan det är dags för årets sista barmarksläger.

Då är det dags för en favorit i repris från förra året då vi spenderade 8 dagar på Mallorca för att fila på de sista detaljerna innan det är dags att gå på snö. Det var ett väldigt lyckat upplägg som samtliga kände att det var något vi ville fortsätta med. Så nästa tisdag bär det iväg till värmen för att svettas. Men inte bara på grund av värmen utan det blir en hel del hårda pass uppför i de fina bergen som finns där!

Vi får ett stort gäng som följer med oss även i höst liksom i våras, vilket vi ser som riktigt kul att man vill hänga med oss under en vecka. Då måste vi ju ha lyckats med något!:)

Bjuder på en bild från eftermiddagspasset igår då Ingela och Bettan ville demonstrera målsättningen inför vintern.

IMG_0819

/Teamet