Tråkiga nyheter

6 september, 2015 Av av teamskididrott@gmail.com

Tyvärr så har vi en tråkig nyhet att meddela vad gäller teamet. Det är nämligen så att Victor Agestam har valt att lägga ner sin elitsatsning på skidskyttet och kommer därför inte längre att ingå i teamet. Det är såklart jättetråkigt att det är så, men vi önskar honom all lycka till med framtida utmaningar i form av plugg på heltid bland annat. Sen är vi övertygade om att vi fortfarande kommer umgås mycket med honom även i framtiden då vi kommit varandra väldigt nära i teamet och han är en mycket god vän till oss alla tre. Men allt har sin tid och vi är glada över allt han bidragit med till teamet både i form av sparring och resultat som i att sprida god stämning! Så tack för denna tid Victor säger vi i teamet.

Vi andra fortsätter att jobba på och har målet inställt på att nå framgång redan den kommande säsongen!

Vi avslutar med lite bilder på allihopa. 

Teamet4 Teamet11

IMG_9244

IMG_6746

Version 2

IMG_9073