SM

31 augusti, 2015 Av av teamskididrott@gmail.com

Det blev en riktigt lyckad helg för teamet på rullskidskytte-SM i Torsby och det var främst Bettan som gjorde de riktigt vassa resultaten med vinst både på lördag och söndag. På lördagens sprint så sköt Bettan 1+1 och vann med 37 sekunder före Olga. Ingela sköt även hon 2 bom, 0+2, på sprinten och slutade på en 5 plats. 1,03 efter Bettan. På söndagens jaktstart sköt Bettan endast 2 bom och vann med 1 min före Bores Linn Persson som slutade 2a. Ingela gjorde även hon en riktigt bra tävling och klättrade 1 placering till en fjärde plats efter att även hon bara sköt 2 bom. Så en riktigt lyckad helg för tjejerna.

Jag hade också en helt ok helg där jag fick med mig en del bra svar att träningen ger bra resultat. På lördagens sprint så blev det en 11e plats efter att jag sköt 1+3, alltså lite mycket bom för att kunna placera mig högt i listan. Men åkningen funkade rätt bra så jag hade bara 1 minut upp till pallen inför jaktstarten. I jaktstarten så sköt jag endast 2 bom och klättrade till en 7e plats.

Så nu är vi riktigt taggad att göra ett bra jobb under höstträningen.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

/Daniel