Avslutar lägret och siktar in oss på SM

16 augusti, 2015 Av av teamskididrott@gmail.com

Lägret i Ramundberget är slut och vi sitter nu i bil på väg hem till Östersund igen. Vi har haft ett super bra läger med många bra fartpass, fina långturer på fjället, givande skjutpass där fokus varit hastigheten på vallen.
Vi har haft riktigt bra mat, boende och servis från personalen på Ramundberget under hela veckan. Som vi trivs!

Men nu kommer det bli träning i Östersund i dryga veckan innan vi rör oss söderut mot Torsby där Rullskidskytte SM kommer avgöras helgen 29-30 augusti. Kul och spännande med tävlingar som ett litet avbräck mitt i den hårda tränings säsongen.

Trötta och nöjda så tar vi nu en vilodag i morgon..men på tisdag är vi igång för fullt igen!

//Teamet

Bjuder på lite bilder från sista dagarna av lägret..
IMG_7094

IMG_7121

IMG_7138

IMG_7157

IMG_7162

IMG_7169

IMG_7109

IMG_7100