Ramundberget

14 augusti, 2015 Av av teamskididrott@gmail.com

Så var större delen av lägret avklarat och det har gått bra för oss hittills. Vi har utnyttjat fjällterrängen här till många fina långturer löpning och så även idag då det blev en tur upp på Mittåkläppen.. Mycket fint men jobbigt pass då vi skulle springa på med stavar. Fokus detta läger har legat på fart istället för mängd som ju varit fokus under stora delar fram tills nu.

Förutom en hel del hård träning har vi även hunnit med en hel del spel som vanligt detta läger och Danne har äntligen brutit sin dåliga svit och börjat vinna! Dessutom är planeringen i full gång för den evenemangsdag vi ska hålla i för våra sponsorer nästa vecka, det kommer bli roligt för alla inblandade..

Men nu är det mat- och sovdags innan träningssamtal och ytterligare ett träningspass. Det kommer en summering av veckan på söndag så håll utkik!

/Teamet

IMG_0142

IMG_0128