Hårdkörningen fortsätter

26 juli, 2015 Av av teamskididrott@gmail.com

Ännu en bra träningsvecka har passerat med strax över 20 timmars träning. Träningen flyter fortsatt på bra för min del så det är väldigt roligt. Jag har varit i sommarstugan på Alnö och tränat halva veckan och hemma i Östersund andra halvan. När jag var på Alnö fick jag in några riktigt fina långturer på de små och fina vägarna på Alnö och även ett älghufspass på Södra Berget, något av det tuffaste man kan göra enligt mig. Har även njutit av lite bättre väder där än det som verkar ha varit i Östersund, så jag hade det riktigt bra där.

Nästa vecka är planen att träna 22 timmar, så hårdkörningen fortsätter. USA:s landslag är här på läger så tänkte försöka köra några pass med dom. Tänkte bland annat vara med på deras tävling imorgon måndag, ska bli riktigt roligt att se vart man står i riktigt vass konkurrens.

Bettan fortsätter att träna på här hemma i Östersund och ska även hon vara med och köra racet med USA imorgon. Ingela drog tyvärr på sig en förkylning i början av veckan men tränade första passet idag så hon är snart tillbaks i hårdträning igen. Victor har varit i Jättendal och tränat på även denna vecka, men kommer tillbaka till Östersund den här veckan.

2015-07-18 12.18.32
Pustar ut efter ett riktigt hårt pass i slalombacken på Södra berget

2015-07-17 16.38.19
På Alnö kunde man svalka sig med ett bad efter träningen, riktigt gött!

Ha det bra!

/Daniel