Ute på vift

18 juli, 2015 Av av teamskididrott@gmail.com

Teamet splittrade sig efter läget här i Östersund.. men bara för några dagar. Ingela åkte hem en kort sväng för att sen åka ännu längre norrut för träning till fjälls OCH bestiga Kebnekaise med familjen. Danne har åkt till Alnö där familjen har stuga/hus, tränar för fullt och njuter av lite varmare grader än vad Östersund bjuder på. Victor åkte söderut till flickvännen i Jättendal för att stanna någon vecka och träna.
Jag är kvar i Östersund och tränar på för fullt. Lägret tog bra på kroppen och nog var man mör dagarna efter allt. Men träningen fortskrider för fullt och allt går enligt plan. Det enda som går att klaga rejält på är sommaren.. 11° och regn är inte skit kul i Juli. Dunjackan har till och med varit framme ett par gånger.

Så till nästa vecka önskar vi sol, värme, bra träning, prickfritt skytte och att rödön snart öppnar för självplock av jordgubbar!

/Bettan


IMG_6891
Ingela hittade snö på väg upp mot Sveriges topp