Brutalintervaller

8 juli, 2015 Av av teamskididrott@gmail.com

Lägret rullar på här i Östersund och vi har nu avklarat både ett race, somliga av oss även ett coopertest och dessutom en massa mängdträning. Vi har fått med oss mycket positiva svar under veckan, bland annat så satte Danne nytt pers på cooper med 32 sekunder så den nya tiden för honom lyder nu 9,46.

Idag har vi avklarat ett långt långpass på förmiddagen, och på eftermiddagen var det dags för stenhårda intervaller och det enda vi fått veta innan var att vi skulle förbereda oss på att det skulle bli de värsta vi gjort. Och det var sant enligt mig i alla fall, passet slutade med över en timmes intervalltid och 2,5 timmes träning totalt. Brutalt! Men precis ett sånt pass som kommer göra oss starkare till vintern!

Roligt dessutom är att vi fått sällskap av Emma Nilsson under veckan som hänger på vårt läger, alltid kul med sparring på passen.

Nu blir det att krama kudden hårt och försöka ladda batterierna igen, veckan är långt ifrån slut..

/Ingela

IMG_6841 IMG_6838 IMG_6851