Inför midsommar..

16 juni, 2015 Av av teamskididrott@gmail.com

Träningen rullar på precis som den ska för de flesta av oss i Teamet. Victor har haft en lite jobbigare period efter Mallorca med segdragen förkylning och feber. Jag, Ingela och Danne har kunnat träna på enligt planen. Vi har fått ihop många bra fys- och skyttepass på hemmaplan i Östersund. Jag och Ingela har även kört endel tävlingar. Vårruset sprang vi båda två där jag slutade 4:a, Ingela körde jämthjuligen och slutade även hon 4:a på den. Sen sprang jag Mudrace på ÖSK förra veckan och slutade 2:a. Kul att få med lite tävlings inslag i träningen ibland.

Nu är vi i Teamet lite utspridda runt om i Sverige ett litet tag. Midsommar är på intågande så jag har åkt till Jädraås, Ingela befinner sig i Mora, Victor i Jättendal och Danne i Östersund.
Men trevlig midsommar på er!

Kram Bettan

IMG_6603
Topp 3 på Mudrace
IMG_6536
Mindre nöjd Ingela och mer nöjd Bettan efter vårruset